Om Big Pink

Säkra, fräscha förråd till bästa pris

Big Pinks ambition är att ha marknadens mest prisvärda förråd. Det är enkelt, snabbt och smidigt att hyra förråd hos oss. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Totalt har vi 9 förrådsanläggningar i 7 olika städer: Göteborg, Karlstad, LinköpingMalmö, Norrköping, Stockholm och Västerås.

En del av Klövern

Big Pink är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av 403 fastigheter som tillsammans värderas till 47,4 miljarder kr. Allt förvaltas av bolagets egen personal som uppgår till 246 anställda, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företagets motto är att var dag underlätta kundens vardag.

Om webbplatsen

När du lämnar dina personuppgifter till oss, exempelvis i formulär på denna webbplats, vill vi att du ska känna dig trygg med att dina personuppgifter alltid är skyddade hos Klövern, och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Läs mer om detta i vår integritetspolicy. Se även de allmänna villkoren för webbplatsen för vad som gäller vid användande av denna webbplats. Läs mer om cookies.

 

Se insidan av vårt förråd i Malmö

Bli kontaktad av oss

PRISVÄRT & SÄKERT

Bästa pris

Vår ambition är att ha marknadens mest prisvärda förråd.

Hög säkerhet

Vi strävar alltid efter bästa möjliga kombination av lås, larm, kamera-övervakning och brandskydd.

Hög tillgänglighet

Alla våra anläggningar har öppet 06:00-22:30 alla dagar i veckan.

Flexibel hyrestid

Hos oss kan man hyra förråd på både kort och lång tid.